Διατηρήστε την εκατονταετή συνάντηση προσευχής

?Ο Θεός δεν έχει προβλήματα. Έχει μόνο σχέδια?, διακήρυξε η Corrie ten Boom όταν ένα γραφειοκρατικό λάθος της επέτρεψε ν' αποφυλακιστεί από ένα ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης μία εβδομάδα πριν από την εκτέλεση όλων των κρατουμένων της ηλικίας της.

Αν και απελευθερώθηκε από τη φρίκη του στρατοπέδου συγκέντρωσης Ravensbr?ck, η Corrie συνέχισε να ζει με μια αξιοσημείωτη εμπιστοσύνη στο Θεό, όπως ακριβώς και η οικογένειά της είχε κάνει κρύβοντας Εβραίους από τη ναζιστική τρομοκρατία. Γενιές των ten Boom πραγματοποιούσαν χριστιανικές συναθροίσεις προσευχής για το Ισραήλ για 100 χρόνια πριν από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε την εικονική περιήγηση στο σπίτι των ten Boom.

Ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο σαν πρεσβευτής της δύναμης της συγχώρεσης εν Χριστώ, η Corrie αργότερα ίδρυσε κέντρα αποκατάστασης για να βοηθήσει άλλους επιζώντες του ολοκαυτώματος. Η αυτοβιογραφία της το 1971, ?Το κρησφύγετο?, έγινε ταινία το 1975, εμπνέοντας πολλούς να δουν τα έργα του Θεού μέσα στις πιο σκοτεινές συνθήκες ζωής. Μπορείτε να δείτε ένα μέρος αυτής της δυνατής ταινίας μέσα στην εικονική περιήγηση μας, χρησιμοποιώντας την πυξίδα για να επισκεφθείτε την τοποθεσία # 3.

Μπορείτε να γίνετε μέρος της απίστευτης κληρονομιάς της Corrie.