Tule mukaan 100-vuotiseen rukoustoimintaan

"Jumalalla ei ole ongelmia, vaan ainoastaan suunnitelmia." Näin totesi Corrie ten Boom, kun hän pääsi kirjurinvirheen takia vapaaksi natsien keskitysleiriltä viikkoa ennen kuin kaikki hänen ikäisensä naisvangit teloitettiin.

Vaikka Corrie oli kokenut Ravensbruckin keskitysleirin kauhut, hän jatkoi elämäänsä luottaen vakaasti Jumalaan, aivan kuten perhe oli tehnyt piilotellessaan juutalaisia natsien vainolta. Ten Boomin sukupolvet järjestivät sadan vuoden ajan kristillisiä rukousiltoja Israelin puolesta ennen toista maailmansotaa. Napsauta tätä ja lähde innoittavalle virtuaalikierrokselle ten Boomien kotiin.

Corrie kiersi maailmaa levittäen sanomaa Kristuksen anteeksiannon voimasta, ja hän perusti keskuksia muiden holokaustista selvinneiden auttamiseksi. Hänen vuonna 1971 julkaistusta Kätköpaikka-omaelämäkerrastaan tehtiin elokuva vuonna 1975. Teosten kautta lukemattomat ihmiset ovat nähneet, miten Jumala auttaa synkimmissäkin elämäntilanteissa. Voit katsella otteita tästä väkevästä elokuvasta siirtymällä kompassilla virtuaalikierroksen osaan 3.

Sinäkin voit liittyä mukaan jatkamaan Corrien hienoa elämäntyötä.